RETRAITE

Infinity

Ben jij klaar voor een grote transformatie?

Omdat dit een heel bijzondere reis is hebben wij besloten om hier ook een magische plek voor uit te kiezen. Als jij de tweedaagse workshop al hebt gevolgd of als jij er op een andere manier al eerder mee bezig bent geweest, weet jij nu hoe intensief bewustzijnsverruiming doorwerkt in het fysieke lijf. Aan de oppervlakte zie je het niet echt, maar daaronder gebeurt er heel veel in jouw algehele systeem. Dit weten wij uit ervaring.

 

Om met alle rust in deze materie te kunnen duiken, vinden wij het dan ook belangrijk dat we hierbij hulp krijgen van de natuur. Daarom houden we deze 6 daagse retraite op een plek midden in de natuur, met weinig afleiding van de buitenwereld. Op deze manier kun jij op jouw tempo alle informatie en alle ervaringen op jou laten inwerken. Daarnaast willen wij rust momenten tussendoor kunnen inlassen waarin iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen energielevel kan blijven en zodoende ook echt kan ervaren hoe dat voelt. Dat maakt het daarna thuis eenvoudiger om te voelen wat prettig en positief voelt, zodat je daar makkelijker naar kunt terugkeren.

 

Wij hebben zelf de opleiding tot Life Teacher gevolgd bij Life Master en auteur Patty Harpenau aan de Life School. Zij is de directeur van The Life Foundation en zij werkt daarnaast als trainer en coach van het Deepak Chopra Centre. Zij leidt met passie en toewijding coaches op, geeft workshops, lezingen en werkt als coach. Inmiddels heeft Patty meerdere bestsellers op haar naam staan. Haar veertigste boek, The life Codes, werd internationaal een bestseller.

Tijdens onze training bij Patty hebben wij onder andere geleerd om anderen te begeleiden en te helpen om te groeien in hun levens. Wij hebben alles geleerd over de psychologie van de chakra’s oftewel van de spirituele intelligenties. Daarnaast hebben wij geleerd om meditatie les te geven volgens de Deepak Chopra methode en om te werken met de kennis uit boeken zoals The Life Codes, The Gift en De Wizard van Patty Harpenau.

Het Retraite is inclusief:
Ontwerp zonder titel-17 kopie 2.png

5 overnachtingen

5 heerlijke nachten in Haus Zum Diemelsee. Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat je hier bijzonder goed slaapt!

Een persoonskamer

Trek jezelf even terug en laat alles bezinken. 

Gedeelde badkamers

In Haus Zum Diemelsee zijn drie badkamers aanwezig.

Ontbijt

Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar dat bestaat uit yoghurt/ kwark/ havermout/ fruit/ noten/ muesli/ crackers/ brood/ eieren/ broodbeleg.

Ontwerp zonder titel-17 kopie 4.png

Koffie, water & thee

Onbeperkt koffie, thee en water met citroen / gember / limoen / verse munt / honing / cake / koekjes &  fruit.

Prachtige omgeving

Laat je betoveren door de prachtige natuur.

Dandelion Parachute Seed

Welkomstdrankje

Je krijgt van ons een warm welkom, want we zijn heel blij dat je er bent! Deze twee dagen zouden wel eens je leven kunnen veranderen! 

Lunch & diner

soep/ brood/ salade/ beleg, voor ieder wat wils!

Het diner wordt iedere dag vers bereid en vaak kun je genieten van Italiaanse specialiteiten!

Ontspanning

Er is voldoende tijd voor jezelf, zodat je ook echt even tot rust komt!

Sunrise on Nature

Meditatie

We starten en eindigen elke dag met een meditatie

Image by Geran de Klerk

Workshops

We doorlopen stap voor stap de 7 life codes. Na deze fantastische week ben je klaar voor het leven van je droomleven!

Natuur wandeling

Laad volledig op door de kracht van de natuur! 

Image by Dawid Zawiła

Ben je net zo enthousiast als ons?

Meld je dan aan voor ons volgende Retraite! 

De datum is nog niet bekend i.v.m. Corona, maar zodra het weer kan gaan we aan de slag met een nieuwe planning.