RETRAITE

Infinity

5-daagse

31 januari t/m 4 februari 2022
Ben jij klaar voor een grote transformatie?

Omdat dit een heel bijzondere reis is hebben wij besloten om hier ook een magische plek voor uit te kiezen. Als jij de twee of driedaagse workshop al hebt gevolgd of als jij er op een andere manier al eerder mee bezig bent geweest, weet jij nu hoe intensief bewustzijnsverruiming doorwerkt in het fysieke lijf. Aan de oppervlakte zie je het niet echt, maar daaronder gebeurt er heel veel in jouw algehele systeem. Dit weten wij uit ervaring.

 

Om met alle rust in deze materie te kunnen duiken, vinden wij het dan ook belangrijk dat we hierbij hulp krijgen van de natuur. Daarom houden we deze 5 daagse retraite op een plek midden in de natuur, met weinig afleiding van de buitenwereld. Op deze manier kun jij op jouw tempo alle informatie en alle ervaringen op jou laten inwerken. Omdat we dus 2 volle dagen meer de tijd hebben kun jij ervan uitgaan dat je als een volledig getransformeerd persoon weer naar huis gaat. Daarnaast willen wij rust momenten tussendoor kunnen inlassen waarin iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen energielevel kan blijven en zodoende ook echt kan ervaren hoe dat voelt. Dat maakt het daarna thuis eenvoudiger om te voelen wat prettig en positief voelt, zodat je daar makkelijker naar kunt terugkeren.

 

Wij hebben zelf de opleiding tot Life Teacher gevolgd bij Life Master en auteur Patty Harpenau aan de Life School. Zij is de directeur van The Life Foundation en zij werkt daarnaast als trainer en coach van het Deepak Chopra Centre. 

Het Retraite is inclusief:
Ontwerp zonder titel-17 kopie 2.png

4 overnachtingen

4 heerlijke nachten in Haus Zum Diemelsee. Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat je hier bijzonder goed slaapt!

Een persoonskamer

Trek jezelf even terug en laat alles bezinken. 

Gedeelde badkamers

In Haus Zum Diemelsee zijn meerdere badkamers aanwezig.

Ontbijt

Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar dat bestaat uit yoghurt/ kwark/ havermout/ fruit/ noten/ muesli/ crackers/ brood/ eieren/ broodbeleg.

Ontwerp zonder titel-17 kopie 4.png

Koffie, water & thee

Onbeperkt koffie, thee en water met citroen / gember / limoen / verse munt / honing / cake / koekjes &  fruit.

Prachtige omgeving

Laat je betoveren door de prachtige natuur.

Dandelion Parachute Seed

Welkomstdrankje

Je krijgt van ons een warm welkom, want we zijn heel blij dat je er bent! Deze 5 dagen zouden wel eens je leven kunnen veranderen! 

Lunch & diner

soep/ brood/ salade/ beleg, voor ieder wat wils!

Het diner wordt iedere dag vers bereid en vaak kun je genieten van Italiaanse specialiteiten!

Ontspanning

Er is voldoende tijd voor jezelf, zodat je ook echt even tot rust komt!

Sunrise on Nature

Meditatie

We starten en eindigen elke dag met een meditatie (vrijwilig)

Image by Geran de Klerk

Workshops

We doorlopen meerdere workshops (o.a. de wet van de aantrekkingskracht en de wet van de liefde) komen aan bod. Na deze fantastische 5 dagen ben je klaar voor het leven van je droomleven!

Natuur wandeling

Laad volledig op door de kracht van de natuur! 

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor deze sprookjesachtige 5-daagse!