Stappenplan nieuw lid van de

Infinity Community

Hallo jij daar!

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de Infinity Community. Om het voor jou wat makkelijker te maken hebben we een stappenplan gemaakt, zodat je niks kunt vergeten en het optimale uit onze community kunt gaan halen.

Stap 1: Introductie formulier.

Als eerst vragen wij jou vriendelijk om het onderstaande introductie formulier in te vullen en te mailen naar info@infinityacademy.nl. We vinden het leuk om jullie ook alvast wat beter te leren kennen.

 

 

 

Stap 2: Lid worden van onze Facebook Community.

Omdat we alles met elkaar willen delen en we een hechte community willen opzetten, hebben we een facebook groep aangemaakt. Dus de tweede stap is om lid te worden van de Infinity Community Facebook groep, en dat doe je door op onderstaand Facebook logo te klikken en een lidmaatschap aan te vragen.

 

 

Stap 3: Even voorstellen.

Wat wij belangrijk vinden is dat elk nieuw lid zichzelf eventjes voorstelt in de Facebook groep. Het mooiste zou natuurlijk zijn als iedereen zich even in videovorm zou voorstellen, daardoor kunnen mensen een zo goed mogelijk beeld van je krijgen. Wij weten dat nog niet iedereen klaar is om gelijk een video van zichzelf op te nemen dus op een andere manier voorstellen is natuurlijk ook prima! Binnen onze community is er niks verplicht. Wij zien je tekst dan wel video met alle liefde langs komen in de Facebook groep. Bedankt alvast en heel veel plezier met alle content die we jullie aanbieden.

Een magische groet, 

Josje, Francesco & Priscilla

  • Facebook