top of page
Josje & Francesco.jpeg

Hoi! Ik ben Francesco, leuk dat je mijn verhaal leest. 

Hoi ik ben Francesco, inmiddels 32 jaar oud. Wat kan ik terugkijken op een mooi levensverhaal dat ik inmiddels heb neergezet! Ik ben trots op hetgeen ik tot nu toe bereikt heb in mijn leven. Mijn leven in het kort. Sinds mijn 5e levensjaar ben ik een zeer groot voetbal fan. Destijds besteedde ik mijn dagen dan ook grotendeels aan dit leuke spelletje. Dat was ook mijn eerste ervaring (destijds onbewust) met de wet van de aantrekking. Ik was geen groot fan van de schoolperiode, omdat ik toen al nadacht over het feit wat het nou allemaal voor zin had om al die vakken te moeten volgen. Ik wilde gewoon dingen doen waar ik blij en gelukkig van werd en dat waren zeker niet de onderwerpen die we op school moesten behandelen.

 

Dat is uiteindelijk ook de reden geweest waarom ik alleen mijn middelbare school (VMBO-T) net met voldoendes heb afgerond. Ik was 16 jaar en ik wilde mijn eigen weg gaan. Ik wilde voor defensie gaan werken en ik zocht naar de kortste  route om daar aan de slag te kunnen. Omdat je met je 16e nog niet officieel in dienst genomen kan worden, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Ik ben het oriëntatie jaar van de Koninklijke Landmacht gaan doen. Dat is een combinatie van werken en leren tegelijk. Toen ik dat jaar had afgerond en 17,5 jaar was, mocht ik wel aan de AMO (Algemene Militaire Opleiding) beginnen. Zodra ik die had afgerond had ik de leeftijd van 18 jaar bereikt en was ik onafhankelijk.

 

Ik was in dienst van de Koninklijke Landmacht en vandaar uit startte mijn avontuur. Ik heb twee uitzendingen mogen draaien (Bosnië en Afghanistan) en ik heb op beide plekken heel veel levenservaringen op mogen doen. Na 5 jaar liep mijn contract af en besefte ik dat ik dit zeker niet de rest van mijn leven wilde blijven doen. Ik ging op zoek naar alternatieven. Mijn droom was altijd al geweest om als persoonsbeveiliger van het Koninklijke Huis aan de slag te gaan. Maar mijn gedachten destijds waren dan ook meteen, hoe kom ik daar in godsnaam en is dit wel voor mij weggelegd. Toch was er diep van binnen een groot verlangen om die functie uit te voeren en wederom heb ik daar (onbewust) de wet van de aantrekking bij gebruikt om mijn doel te bereiken. Ik keek veel series en 

films met bodyguards in de hoofdrol en tijdens het kijken voelde ik het al van binnen kriebelen en dacht ik: dit wil ik zelf ook doen!

 

Binnen 6 jaar was ik van een (basis) infanterist, gegroeid naar een volwaardig persoonsbeveiliger van het Koninklijke Huis van Nederland! In 2017 werd mijn grootste angst werkelijkheid en werd er borstkanker bij één van mijn zussen geconstateerd. Dat is de start van mijn ommekeer geweest in mijn leven. Ik ging bewust nadenken over mijn leven en over de dingen die mij ECHT gelukkig zouden maken. Ik stelde mijzelf de vraag: wat kom ik hier nou precies doen op aarde? Sinds die dag ben ik dagelijks bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en ben ik de wet van de aantrekkingskracht gaan bestuderen. Ik wilde de wet bewust onder de knie gaan krijgen, zodat ik alles kon gaan aantrekken in dit leven wat ik wilde. 

 

Sindsdien leef ik mijn droomleven en heb ik zelfs mijn droomvrouw (bewust) kunnen manifesteren! Dus hier al een antwoord op een vraag van velen: kan ik mijn droompartner aantrekken?! Daar kan ik volmondig ja op antwoorden. Dus het blijft niet alleen bij materialistische zaken die je kunt aantrekken. Echt alles maar dan ook echt alles wat je je maar kunt bedenken, kun je door middel van de wet van de aantrekking bewust in je leven manifesteren!

Net als mijn zus voelt dit als mijn missie op aarde. Om jou te helpen jouw manifestaties te realiseren in dit leven, zodat jij ook jouw hartmissie kunt gaan volgen!

bottom of page