top of page
priscilla.jpeg

Hoi ik ben Priscilla, alhoewel beter bekend als Pries! 

Mijn verhaal

 

In oktober 2016 werd er bij mij borstkanker met uitzaaiing geconstateerd. Dat voelde voor mij vanaf het begin als een groot geschenk. Mijn hoofd kon dat niet zo goed vatten maar in mijn lijf voelde ik een hele fijne vrede en rust. Het voelde alsof het zo moest zijn. Ik was niet bang of boos of verdrietig. Nee, ik noemde mijn tumor al snel ‘mijn boezemvriend’. Ik begreep dat hij vanwege een liefdevolle reden was gekomen. Hij wilde mij letterlijk liefdevol wakker schudden. Ik voelde dan ook geen drang om te vechten tegen hem of te vluchten voor de werkelijkheid. Hoewel ik altijd heel nuchter ben geweest en altijd mijn hoofd om raad vroeg, ging ik na deze diagnose meteen naar mijn lijf en dus ook naar mijn hart. Ik kreeg dan ook al snel antwoord op mijn vraag waarom ik hem (mijn boezemvriend) gemanifesteerd had.

 

Ik voelde dat ik mijn hele leven bezig was geweest met goedkeuring van anderen te krijgen. Ik hield niet van mezelf en dus accepteerde ik mezelf niet zoals ik was. Met als gevolg dat ik in de buitenwereld via please gedrag ging zoeken naar die goedkeuring en acceptatie bij anderen. Deze inzichten kwamen de avond van de diagnose bij mij binnen. Ik begreep dan ook dat mijn boezemvriend was gekomen om mij te helpen en niet om mij te doden.

 

De anderhalf jaar dat ik in het borstkankertraject zat, was de mooiste tijd van mijn leven! Dit omdat ik puur vanuit mijn hart leefde en vertrouwen voelde van binnenuit! Ik voelde vooral vrijheid, geluk, dankbaarheid en een diepe vrede dat het leven mij zou sturen naar waar ik heen moest. Ik hoefde het niet zelf te bedenken. Ik pikte de signalen dan ook continu op en ging er met veel plezier mee aan de slag. Ook op de momenten dat ik bijvoorbeeld boos of verdrietig of geïrriteerd was, kon ik heel snel voelen welke stappen ik mocht zetten voor mezelf om weer bij mijn vrede en geluk en dankbaarheid te komen.

 

Vlak voordat ik de diagnose kreeg was ik begonnen met de opleiding tot holistisch therapeut en ik had net mijn Reiki graad 1 en 2 behaald. Tot dan toe begreep ik nog niet zo goed waarom ik die keuze had gemaakt. Een gebeurtenis eerder dat jaar met mijn zus had mij doen besluiten om samen met haar de opleiding te gaan beginnen. Het was een intuïtief onderbuik gevoel. Pas toen ik de diagnose borstkanker kreeg viel die puzzel in elkaar. Omdat ik niet meer mocht werken, ik ben namelijk al 12 jaar stewardess bij de KLM, kon ik mij volop richten op mijn opleiding.

 

Alles wat ik daar leerde betreffende de holistische kijk op de mens en ziektebeelden, kon ik op mezelf oefenen en dus gebruiken. Ik leerde dat bewustzijn voor het lichaam dus voor de vorm komt. Dat beketent dat er eerst gedachten zijn en daarna komt de vorm tot stand. Ik voelde letterlijk dat dit voor mij de waarheid is! Ook omdat ik direct na mijn diagnose voelde dat ik mijn kanker zelf via mijn negatieve gedachten over mijzelf had gemanifesteerd. Maar omdat ik door mijn tumor ook meteen in een klap bij mijn liefdeskern kwam, voelde ik mij niet boos of schuldig of verdrietig etc over dat feit. Nee, ik voelde dat door mezelf te accepteren, mezelf lief te hebben ongeacht mijn verleden en mijn gedachten over mezelf, ik mijn bewustzijn zou kunnen transformeren in positieve gedachten over mezelf! En dan zou ik automatisch gezondheid manifesteren in mijn lichaam. En dit gebeurde ook!

 

Op het gebied van gezondheid heb ik dan ook volop de wet van de aantrekkingskracht gebruikt in die tijd en dat doe ik nu nog steeds. Ook in deze tijd voel ik dezelfde vrede, vrijheid, geluk en dankbaarheid als in mijn borstkankertijd. Ik begrijp en voel dat wat er nu allemaal gebeurt de bedoeling is en dat het een positief resultaat zal hebben. Alles wat ik in die tijd en daarna heb geleerd, wil ik graag met jou delen en aan jou doorgeven. Ik gun jou ook plezier bij je transformatie-proces. Het hoeft geen pijnlijk en moeilijk proces te zijn. Het kan een heel mooi proces worden als jij je weer bewust wordt van jezelf en liefde voor jezelf gaat voelen, zodat je gaat voelen en begrijpen op een innerlijk niveau dat het universum er echt voor jou is!

 

Dat wij allemaal hetzelfde zijn in dat opzicht en dat als ik positief kan manifesteren jij dat ook kan! Want zo is het punt uit. Daarom is het NU de tijd om naar binnen te gaan, naar jouw innerlijke liefdevolle zelf, om weer te gaan voelen wie jij bent en wat jij wilt in dit leven! Dit is mijn hartmissie in dit leven. Jou op liefdevolle wijze begeleiden (zoals ik dat ook bij mezelf heb gedaan) en helpen om jouw weg terug te vinden naar je ware zelf! Zodat ook jij jouw verlangens kunt gaan manifesteren en jouw hartmissie kunt gaan volgen!

Net als ik is mijn broer een ervaringsdeskundige op het gebied van de wet van de aantrekking. Hij heeft de laatste jaren veel gemanifesteerd op liefdesgebied en op professioneel gebied.

bottom of page