RETRAITES

Infinity

De weg naar binnen

6 Dagen
7 Workshops
Leer de codes van het leven

Ben jij bereid om jezelf helemaal bloot te geven, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw persoonlijke groei? Geloof jij dat alles mogelijk is? Dan is deze opleidingsretraite de uitkomst voor jou! Tijdens deze 6 daagse opleidingsretraite ga jij een volledige droom reis maken door jouw leven.

 

Het programma bestaat uit zeven workshops die gevuld zijn met de codes van leven, geluk, liefde, groei, creatie en meditatie. Wij gaan met jou helemaal terug naar het begin, waardoor jij er achter gaat komen wie jij werkelijk bent, wat jouw dromen en idealen zijn, hoe jij je verlangens daadwerkelijk in de vorm neer kunt zetten en uiteindelijk naar het ontdekken van jouw doel in je leven. Door achter deze vragen te komen kunnen wij jou stap voor stap gaan begeleiden naar jouw droomleven.

 

Wij ondersteunen jou tijdens het gehele proces, zodat jij jouw levensweg met alle eerlijkheid gaat bekijken en jij oprecht de verantwoordelijkheid leert te nemen voor jouw gehele levensweg. Doordat jij al voelt dat de werkelijkheid niet alleen maar uit de fysieke vorm bestaat, sta jij open voor de lessen en de ervaringen die wij met jou gaan delen.

 

Jij kent de universele wetten en jij bent bereid om deze in te gaan zetten in jouw dagelijkse leven. Doordat jij begrijpt dat een groot deel van onze werkelijkheid niet in de fysieke vorm te zien is, maar dat deze werkelijkheid wel degelijk bestaat,  ben jij bereid om daar helemaal in te duiken. Tijdens onze workshops werken wij onder andere met The Life Codes van Patty Harpenau en de meditatietechniek van Deepak Chopra.

 

Voel jij dat alles in jou ja roept, aarzel dan niet en meld je aan voor deze onvergetelijke reis door jouw leven naar jouw nieuwe droomleven.

Lees verder

IMG_8043.JPG