3-daagse retraite

Infinity

De weg naar binnen

2 overnachtingen

2 heerlijke nachten in Haus Zum Diemelsee. Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat je hier bijzonder goed slaapt!

Een persoonskamer

Trek jezelf even terug en laat alles bezinken. 

Gedeelde badkamers

In Haus Zum Diemelsee zijn drie badkamers aanwezig.

Ontbijt

Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar dat bestaat uit yoghurt/ kwark/ havermout/ fruit/ noten/ muesli/ crackers/ brood/ eieren/ broodbeleg.

Koffie, water & thee

Onbeperkt koffie, thee en water met citroen / gember / limoen / verse munt / honing / cake / koekjes &  fruit.

Prachtige omgeving

Laat je betoveren door de prachtige natuur.

Welkomstdrankje

Je krijgt van ons een warm welkom, want we zijn heel blij dat je er bent! Deze twee dagen zouden wel eens je leven kunnen veranderen! 

Lunch & diner

soep/ brood/ salade/ beleg, voor ieder wat wils!

Het diner wordt iedere dag vers bereid en vaak kun je genieten van Italiaanse specialiteiten!

Ontspanning

Er is voldoende tijd voor jezelf, zodat je ook echt even tot rust komt!

Meditatie

We starten en eindigen elke dag met een meditatie

Workshops

We behandelen o.a. de wet van de aantrekkingskracht, de wet van de liefde en de wet van heling. Ook hebben we leerzame interactieve oefeningen voor jullie klaarstaan.

Natuur wandeling

Laad volledig op door de kracht van de natuur! 

 Nu voor
€599-
(inclusief btw)
Image by Mantas Hesthaven

Voorafgaand

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Wij sturen jou een intakeformulier, zodat jij al rustig kunt gaan nadenken over de vragen

Wij plannen een intakegesprek van 1,5 uur met jou in, zodat wij alvast kennis kunnen maken met elkaar en jij nog duidelijker voor jezelf krijgt wat jij nu precies wilt en verwacht.

Wij organiseren een meet en greet voor alle deelnemers, zodat jullie elkaar leren kennen en wij jullie alvast van de nodige informatie kunnen voorzien.

Image by Jed Owen
IMG_4603 2.JPG

Het retraite

WAT KUN JE VERWACHTEN

We gaan deze 3 dagen dieper in op jouw punten waar je in wilt gaan groeien. je krijgt o.a. uitleg over de wet van de aantrekking en de wet van de liefde.

Met behulp van workshops en oefeningen, laten we jou het verschil voelen tussen jouw belemmerende overtuigingen en jouw innerlijk intuïtieve weten. Je krijgt als het ware een bredere kijk op jezelf, waardoor je in mogelijkheden leert denken en voelen.

 

Doordat we gevoelens en gedachten in het NU gaan ervaren, komt er een besef van acceptatie en vergeving. Dit geeft veel innerlijke ruimte.

Door het maken van mooie natuurwandelingen laten we indalen wat we besproken, gedeeld en ervaren hebben. Dit zorgt voor ontspanning en een geluksgevoel waardoor er meer zelfvertrouwen ontstaat. 

 

Er wordt ruimte gemaakt voor 1 op 1 sessies. mochten er innerlijke blokkades naar boven komen die jou tijdens het retraite in de weg zitten, schroom dan niet om dat met (een van) ons te delen. Daar wordt tijd voor gemaakt en dan wordt daar heling op toegepast. Mocht je daar meer over willen weten dan kun je ook op de website van Priscilla kijken: www.liefdespraktijkpries.nl

diemelsee.png
Image by Nathan Dumlao

Hoe ga je naar huis

EEN NIEUWE JIJ

Met meer bagage over het hoe en wat betreffende de wet van de aantrekking. 

Met een groter besef betreffende 'onvoorwaardelijke liefde'. Dit betekent met een groter bewustzijn betreffende jezelf, je kunt jezelf observeren en zien wat er allemaal in je hoofd gebeurt zonder daar meteen 'negatief oordelend' op te reageren. Of je 'accepteert' de gedachten die er zijn.

 

Je bent meer ontspannen en je hebt een meer positieve kijk op jezelf, dus je voelt meer zelfliefde. ongeacht wat er allemaal naar boven is gekomen.

 

Je kunt met meer eerlijkheid naar jezelf kijken dus meer ontspannen jezelf accepteren zoals je bent.

 

Met een groot enthousiasme om te gaan oefenen in de praktijk met alles wat je geleerd hebt en te durven vallen en opstaan. Want je hebt geleerd dat falen niet bestaat en dat door jezelf meer te accepteren elke stap 1 stap vooruit is.

New Growth
Image by Jordan Wozniak

Back home

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Mogelijkheid tot deelname aan de besloten facebookgroep, zodat je kunt delen wat er allemaal verandert in je leven! En je kunt delen waar je tegenaan loopt!

Heb je vragen aan ons dan kun je die altijd stellen via de mail of via de app.

Wij organiseren ook nog een terugkom dag!

Mocht je voelen dat je ergens specifiek aan wilt werken, dan kan dat altijd! Omdat jij aan het retraite hebt meegedaan, hebben we daar ook andere prijzen voor.

Image by Sasha  Freemind
IMG_8043.JPG

Bekijk de aftermovie

Enthousiast geworden?

Meld je hieronder dan snel aan!

AB1037E3-8A18-4B84-BAB5-317111D9D592.JPG