De week van de zichtbaarheid

Deze week gaan we ons focussen op het zichtbaar zijn. Want wij zijn van mening dat iedereen 100% zichzelf mag zijn op welk moment dan ook.

Als je namelijk altijd kunt zijn wie je werkelijk bent dan leef jij je mooiste leven. Deze week gaan we  onszelf voorstellen aan de rest van de community. En ja mensen we gaan het doen in een video! Sommige mensen krijgen het nu waarschijnlijk heel warm bij het lezen van deze woorden en bij andere maakt het hart een vreugdesprongetje. Hoe kan het zijn dat de ene persoon het geweldig vind om zichzelf te laten zien aan de buitenwereld en dat het voor de ander zijn/haar grootste nachtmerrie is? Daar gaan we ons deze week mee bezig houden. Zet al je schaamte opzij en upload die fantastisch video in onze Facebook groep. Wij weten 100% zeker dat je achteraf mega trots op jezelf bent als je het gedaan hebt. En je zult gelijk geconfronteerd worden met het feit dat je er helemaal geen slechte of pijnlijke reacties op krijgt, wat je in eerste instantie misschien wel dacht.

Veel plezier deze week en als je vragen hebt vergeet ze dan niet te stellen in de Facebook groep! We zullen alle vragen deze week op donderdagavond zo goed mogelijk beantwoorden in onze live Q&A.

Geniet van deze magische week!

Stap 1

Stap 2

Download opdracht

Stap 3