top of page
Zelfliefde, verbinden, doen!-2.png
In twee dagen de diepte in!

Als jij dit leest weet jij al ergens diep van binnen dat er meer voor jou weggelegd is. Dat dit leven een veel grotere betekenis heeft voor jou. Je voelt een verlangen waar jij de vinger (nog) niet op kunt leggen. Je weet ergens al dat het jouw verantwoordelijkheid is dat dingen in jouw leven (nog) niet gaan zoals jij wilt dat ze gaan. Je voelt misschien wel irritatie, boosheid, frustratie, machteloosheid en of verdriet, omdat je (nog) niet weet hoe jij dit mechanisme kunt omkeren, zodat jij wel die bodem gaat voelen en die kracht gaat aanwakkeren die er zit en die jou de weg wijst naar wie jij werkelijk bent en wat jij werkelijk wilt.

Voel je dat je hart nu harder gaat kloppen, voel jij dat je meer wilt weten. Wij zijn jou voorgegaan en weten hoe dat voelt! Lees snel verder, zodat jij met deze mooie reis kunt starten!

2 inspirerende dagen

We gaan 2 dagen vol aan de bak met de wet van de aantrekkingskracht en de wet van de liefde! Iedereen kan werken aan zijn eigen aandachtspunten om na deze 2 dagen weer vol in zijn/haar energie te staan.

Welkomstdrankje

Je krijgt van ons een warm welkom, want we zijn heel blij dat je er bent! Deze twee dagen zouden wel eens je leven kunnen veranderen! 

Koffie, water & thee

Onbeperkt koffie, thee en water met citroen / gember / limoen / verse munt / honing / cake / koekjes &  fruit.

Workshops

- De wet van de aantrekkingskracht

- De wet van de liefde

- interactieve oefeningen

Inclusief lunch!
Tijdens deze twee daagse workshop nemen wij jou mee in een nieuwe en bijzondere wereld.
 
De wereld van de natuurwetten
 
Deze wetten zijn er voor iedereen. Veel van ons zijn vergeten dat deze wetten tot onze beschikking staan. In twee dagen tijd nemen wij jou mee op deze bijzondere en intensieve reis. Bijzonder, omdat jij dingen gaat horen en ervaren die jou een heel nieuwe bewustzijns verruimende kijk zullen gaan geven op jouwzelf en jou bestaan hier op aarde. Daarnaast is deze reis ook heel intensief, omdat er veel emoties omhoog zullen komen op de momenten dat jij deze nieuwe mogelijkheden tot jou gaat laten doordringen.
 
Wij gaan jou inleiden in de wet van de aantrekking, de wet van de liefde en de wet van heling. Waarom deze wetten? Omdat wij deze wetten zelf de laatste jaren met heel veel succes hebben toegepast. Via onze levenservaringen nemen wij jou mee op deze prachtige reis naar bewustzijnsverruiming.
 
Wij delen ervaringen die te maken hebben met wie wij werkelijk zijn en hoe wij daardoor ons ware verlangen hebben kunnen voelen en achtereenvolgens daarop de wet van de aantrekking daarop hebben kunnen toepassen.
 
Daarnaast delen wij ervaringen over hoe het proces van zelfliefde en zelfheling verloopt. Omdat wij willen dat jullie van binnen gaan ervaren dat deze wetten ook voor jullie werken, zullen deze dagen heel interactief zijn.
 
Bij ons gaat het echt om ervaren. Je zult versteld staan van jezelf en de oneindige mogelijkheden die voor jou liggen. Wij kunnen dan ook niet wachten om deze mooie reis samen met jou te gaan maken!


Programma zaterdag:
09:30 uur: inloop 
10:00 uur: Korte meditatie + kennismaking
11:00 uur: Solo opdracht 'Wat wil ik uit deze 2 dagen halen'?
12:00 uur: lunch
13:00 uur: Bespreken solo opdracht
15:00 uur: Drink pauze
15:15 uur: Workshop 1: De wet van de aantrekkingskracht
17:00 uur: Afsluiting dag 1

programma zondag:
09:30 uur: inloop
10:00 uur: Korte meditatie
10:10 uur: Workshop 2: De wet van de liefde
12:00 uur: Lunch
13:00 uur: Workshop 3 (interactief)
14:00 uur: Workshop 4 (interactief)
15:00 uur: Drink pauze
15:15 uur: Hot seat 
16:00 uur: Interactieve afsluiting
17:00 uur: Einde 2-daagse 

Prijs: €299 
bottom of page